Een analyse, wat brengt mij dat?

Je ziet en voelt dat het beter kan in je afdeling of bedrijf. Je weet niet waar te beginnen,  hoe en ook niet hoeveel het beter kan. Je wil hier wel mee aan de slag en wilt objectief weten wat er beter kan en hoe je dat moet doen. Wij kunnen je als geen ander dit beeld geven. Dat doen we met een analyse.

We vertrekken vanuit je uitdagingen en ambities. We gaan de organisatie in, op ieder niveau, in ieder team, om te kijken welke obstakels en oorzaken er zijn waarom het nu niet lukt. We geven je dit objectief en eerlijk terug. We kijken hoe je dit kan oplossen en welke resultaten je ermee verbetert en hoeveel.

Je krijgt van ons een duidelijk en vooral feitelijk beeld (filmpjes, foto’s en een presentatie) van de huidige situatie. We laten je ook zien hoe (plan van aanpak) en hoeveel (business case) het beter kan. Graag helpen we je bij de uitvoering en realisatie ervan met een implementatie traject. Uiteraard doen we dat alleen als we onszelf terug verdienen en meer. Onze trajecten hebben een ROI van minstens 2:1.

Omdat we het doen voor het resultaat, vinden we het belangrijk om daarvoor beloond te worden. We spreken daarom graag een prestatie afhankelijke beloning met je af. Hoe dat eruit ziet? Dat is altijd maatwerk. Maar we gaan samen uit en ook samen thuis, dus dat bepalen we ook samen.

Meer weten over een analyse en business case? 

Volg ons

Share This