Eigenaarschap is de versneller van betere prestaties

Wij zien dat gevoeld eigenaarschap van een proces leidt tot steeds betere en duurzame bedrijfsprestaties. Nog sterker: we geloven dat medewerker-eigenaarschap een onderneming echt vleugels kan geven.

Maar hoe doe je dat dan, eigenaarschap vergroten? Onder andere door transparantie te creëren en onderling vertrouwen te vergroten. Maar hoe doe je dat dan? Wij doen dat door samen met teams een systeem te maken dat daarbij helpt:

Een belangrijk onderdeel van het systeem zijn de dagelijkse en wekelijkse overleggen; het performance management systeem. Daarmee besturen en verbeteren de teams continu de processen en daarmee prestaties. De borden die we tijdens deze overleggen gebruiken zorgen voor de nodige transparantie. De dialoog en de samenwerking die ontstaat voor vertrouwen. Meer weten over hoe we dat samen met u realiseren?

“Ook vanuit persoonlijke ervaring weet ik dat het  werkt. Ik gebruik het veel tijdens mijn zeil- en hockeyteam coaching en zelfs thuis voor ons team met 4 kinderen… Waarom zou het niet voor u werken?” Alex Engler, Partner flowant

Hier een mooi en inspirerend voorbeeld uit de klas. Dit wenst u uw teams toch ook toe?

Meer weten of ook geïnteresseerd in een analyse en business case? 

Volg ons

Share This