Quickscan, iets voor mij?

In 1 dag weten waar je kunt starten met verbeteren? Ook een beeld krijgen van hoeveel er te verbeteren is? Dat kan, met onze quickscan. En je bepaald achteraf wat je het waard vond. Dat is wat je ons betaald. Als we samen verder gaan met een analyse en hands-on implementatie is ie  gratis.

Tijdens de quickscan doen we 5 dingen:

  1. Een zelf-assessment voordat we bij je langs komen
  2. Bijwonen van een aantal dagelijkse/ wekelijkse normale meetings
  3. 4 Interviews met sleutelspelers
  4. Observatierondes op de werkvloer
  5. Een presentatie aan je MT aan het einde van de dag

De zelf assessment krijgen je medewerkers toegestuurd en vullen ze vooraf in. Daarna komen we een dag bij je in het bedrijf kijken. We starten wanneer de organisatie of ploeg start, we wonen meteen de eerste meetings bij. Daarna voeren we een aantal interviews uit en begeven we ons op de werkvloer om te observeren, foto’s en filmpjes te maken. De tijd is kort, dus alles moet vooraf  strak gepland worden.

Rond 15:30 uur zonderen we ons even af om alle input te verwerken in de eindpresentatie. Om 17:00 uur presenteren we die aan je MT. 

We vragen je daarna graag om feedback, zodat wij ook weer kunnen leren en verbeteren. Tevens vragen we je wat je de waarde van de dag en output vindt, daarvoor ontvang je later de factuur (of niet). En als we later verder gaan met een analyse en/of hands-on implementatie was de quick scan sowieso gratis.

Lees meer een analyse

Lees meer over hands-on implementatie

Meer weten of ook geïnteresseerd in een analyse en hands-on implementatie? 

Volg ons

Share This