Rapid Performance Improvement (RPI) aanpak, iets voor mij?

Heb je uitdagingen met je leverperformance als gevolg van groeiende vraag en tegelijk zieke medewerkers? Of heeft je juist last van afnemende vraag maar nog steeds teveel uitval? Worden hierdoor de kwaliteitsproblemen of lage rendementen alleen maar zichtbaarder en groter? Maar je weet niet wat de oorzaken zijn en hoe het blijvend op te lossen? Nu heb je de kans om dat voor de lange termijn op te lossen en blijvend uw performance te verbeteren!

Wij hebben voor deze situaties met veel succes onze ‘Rapid Performance Improvement’ aanpak ingezet. Met deze aanpak gaan we gestructureerd, ‘Agile’ en gefocust te werk. In 8 weken achterhalen we de grondoorzaken van het probleem, bedenken en testen we de oplossingen, implementeren en borgen ze. Met blijvend resultaat! Dat doen we met alle kennis en ervaring op gebied van Lean, Lean Six Sigma en Advanced Analytics die we in huis hebben.

In 4 sprints van in totaal 8 weken komen we tot werkende oplossingen en resultaten, samen met jouw mensen. We starten starten altijd met een analyse. Op basis daarvan bepalen we het resultaat, de business case en aanpak. We laten ons graag betalen voor het resultaat.

Meer weten over onze RPI aanpak? 

Volg ons

Share This