Heeft u al een tijd een probleem met uw efficiency, kwaliteit of leverbetrouwbaarheid, producten of diensten? Zijn er al vele mensen geweest die hebben geprobeerd het probleem te op te lossen maar zonder het gewenste resultaat?

Wij hebben dit al vaak gezien. De oorzaken zitten meestal in het hebben van teveel kennis en ervaring, waardoor het voor de hand liggende niet meer wordt gezien. Of juist het ontbreken van kennis op gebied van probleem oplossingsmethoden. Vaak zien we ook dat het aanpakken in korte tijd van een probleem niet wil lukken door te weinig focus en structuur.

Wij hebben voor deze situaties met veel succes onze ‘SWAT Wave’ aanpak ingezet. Met deze aanpak gaan we gestructureerd, ‘Agile’ en gefocust te werk. Daarmee achterhalen we de grondoorzaken van het probleem, bedenken we oplossingen, testen en implementeren ze. Dat doen we met alle kennis en ervaring op gebied van Lean, Lean Six Sigma en Advanced analytics die we in huis hebben.

Deze aanpak hebben we samen met een van onze klanten ontwikkeld. Bekijk hier hoe die nog steeds wordt toegepast!

In 4 sprints van in totaal 8 weken komen we tot werkende oplossingen en resultaten, samen met uw organisatie. Onze inzet en die van uw mensen is afhankelijk is van de scope van het probleem dat we gaan aanpakken. Hoe we dat samen gaan doen bepalen we in de scoping. In de analyse fase spreken we het resultaat af wat in de opvolgende sprints zal worden gerealiseerd.Geïnteresseerd geraakt in onze ‘SWAT Wave’ aanpak? Bel ons voor een afspraak zodat we samen een werkende aanpak kunnen creëren.